pühapäev, 5. september 2021

Karamelli-šokolaadi Tuc-id

Retsept siit 

8 Tuc küpsist (Classic)
2x180 g totsikut karamell-kondenspiima
1 dl 35% koort
350 g metspähklitega piimašokolaadi (näit Milka)


Kata madal vaagen, väiksem ahjuplaat või lihtsalt lõikelaud küpsetuspaberiga.
Lao Tuc-id üksteise kõrvale. Määri peale karamell-kondenspiim: tõsta törtsud küpsistele ja aja spaatliga laiali. Ettevaatlikult, õrnad küpsised võivad liikuda.

Vala potti koor ja lisa tükeldatud šokolaad.
 Kuumuta madalal temperatuuril segades, kuni šokolaad on sulanud. Ära keeda!
Lase 10 min jahtuda ja määri karamell-kondenspiima peale. 
 Tõsta paariks-kolmeks tunniks külmkappi tahenema.
Lõika enne söömist tükkideks.
Hoia külmas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar