Põhi:
125 g võid1 dl suhkrut
3 spl pruuni suhkrut2 muna2 dl kaerajahu1 dl riisijahu ( asendasin nisujahuga)1 tl küpsetuspulbrit2 tl vanillisuhkrut2 tl kaneeli½ tl soodat
1 tl kardemoni (jätsin ära)
1 dl maitsestamata jogurtit
Täidis:
½ dl vaniljekreemi pulbrit
1½ dl külma vett
3-4 õuna
kaneel
Puru:
50g võid
½ dl suhkrut / pruuni suhkrut
1½ dl kaerahelbeid / kaerajahu
172 dl nisujahu
Vahusta või ja suhkrud. Lisa munad ükshaaval, edasi vahustades. Lisa taignasse jogurt. Sega kuivained kokku. Sega kõik kiiresti kokku. Kata vormi põhi ja veidi servad taignaga.
Sega vaniljekreemi pulber ja külm vesi, aseta külmkappi. Sega puhastatud õunad kaneeliga.
Vala vaniljekreem põhjale, lao peale õunaviilud.
Puru jaoks sega kõik ained kokku ja puista õuntele.
Küpseta 200 ° C juures umbes 25-30 minutit.
Jahtunult katsin soola-karamellikreemiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar