Kook tehtud 26x32 cm vormiga.
Põhjaks browni:
võid 50 gr
tume šokolaad 100 g
võid 50 gr
tume šokolaad 100 g
nisujahu
90 g
sooda
2 gr
sool
1 gr
fariinisuhkur
65 g
valge
suhkur 105 gr
muna
2 tk
piim
100g
vanillisuhkur
8 g
Kuumuta
ahi 170° C -ni. Sulata šokolaad ja või veevannis. Lase
jahtuda.
Sega juhu soolaga ja soodaga. Vahusta munad suhkruga.
Lisa munasegule sulatatud šokolaad, sega ühtlaseks. Lisa piim, jahusegu ja vanillsuhkur.
Märi vorm seest võiga. Küpseta 170° C juures u 25-30 minutit
Sega juhu soolaga ja soodaga. Vahusta munad suhkruga.
Lisa munasegule sulatatud šokolaad, sega ühtlaseks. Lisa piim, jahusegu ja vanillsuhkur.
Märi vorm seest võiga. Küpseta 170° C juures u 25-30 minutit
Karamellikreem
4
dl vahukoort 600
g kohupiimapastat
200 g toorjuustu
15 g želatiini
vett
15 g želatiini
vett
2 x 190 g keedetud kondenspiima (pehmet kondenspiima
karamelli)
Vahusta
koor, sega toorjuust, kohupiim ja karamelline kondenspiim ühtlaseks
kreemiks. Paisuta vees ja sulata želatiin, sega juurde.
Kirsikiht1
prk kirsikompotti
3 spl maisitärklist
Lase
kiriskompott keema, sega juurde tärklis. Jahuta kaste.
Tarretisekiht
2
pk kirsitarretist
700
ml vett
Lase vesi keema, lahusta tarretis. Lase jahtuda .
Lase vesi keema, lahusta tarretis. Lase jahtuda .
Kokkupanek:
I kiht – brownie
II kiht – kirsid
I kiht – brownie
II kiht – kirsid
III kiht –
karamellikreem
IV-kiht - kirsitarretis
IV-kiht - kirsitarretis
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar