reede, 6. jaanuar 2017
Külmsuitsuforelli tort rukkileivapõhjal
Soovin, et Su kingades oleksid kerged jalad, kinnastes soojad käed ja et peeglist vaataks vastu üks ilus õnnelik nägu!
Imeilusat uut aastat Teile kõigile!
Aastavahetuse laual oli rukkipõhjal forellitort,
retsept raamatust TARRETATUD PIDUROAD
( loodan, et ei eksi nimega)
Põhi:
400 g rukkileiba
75 g võid
Kate:
3 tl želatiini
1 spl sidrunimahla+2 spl vett
300 g külmsuitsuforelli
200 g toorjuustu
400 g maitsestamata jogurtit
0,5 dl peenestatud tilli
5 cm pikkune tükk kurki
0,5 tl soola
0,25 tl sidrunipipart
Töötle leivaviilud köögikombainis sulatatud võiga ühtlaseks massiks.
Vooderda 21 cm lahtikäiv vorm kilega ja suru saadud mass ühtlaselt vormi põhja ja tõsta külma.
Paisuta želatiin lahjendatud mahlas ja sulata.
Lõika kurk ja kala väikesteks tükkideks ( osa jäta kaunistuseks) ja sega kokku toorjuust, jogurti ja tilliga. Lisa peene joana sulatatud želatiin. Sega ühtlaseks ning vala põhjale.
Kaunista tort kohe ja jäta vähemalt 4 h külma.
Sildid:
Võileivatordid
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar