- juust 150 g
- kirsstomatid 1 peotäis
- kurk 0.5 tk
- küüslaauguküüs 2 tk
- majonees 6 dl
- muna 4 tk
- pikk kurk 0.5 tk
- pune
- röstsaiaviilud 9 tk
- sepiku- või leivaviilud 18 tk
- suitsuvorsti 200 g
- Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0%560 g
- Lõika saia- ja sepikuviiludel servad ära. Aseta serveerimisalusele esimene leivakiht(3x3).
- Esimeseks täidise kihiks sega riivjuust purustatud küüslaaugu ja majoneesiga. Määri sepikukihile ning lao saiast peale teine kiht.
- Teiseks täidisekihiks haki sink, keedetud munad ja kurk peeneks. Sega toorjuustu ja majoneesiga ning määri saiakihile. Lao sepikust peale kolmas kiht.
- Sega omavahel toorjuust ja majonees ja kata sellega tort. Hoia külmakapis vähemalt 5 tundi kuni üleöö.
- Kaunista kirsstomatite, kurgiviilude ja punega.
kolmapäev, 16. märts 2016
Suitsuvorstiga võileivatort
Sildid:
Võileivatordid
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar